Сега нашата партия, в качеството си на съуправляваща, има възможността да реализира

...
Сега нашата партия, в качеството си на съуправляваща, има възможността да реализира
Коментари Харесай

Емил Хумчев от Смолян: Социалната политика на БСП е насочена и към решаване на демографските проблеми на България

Сега нашата партия, в качеството си на съуправляваща, има опцията да осъществя тези хрумвания, които в продължение на години защитаваше в съпротива.

Това сподели Емил Хумчев в Смолян, член на Националния съвет и Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, пред членове и симпатизанти на партията. 

На срещата участваха над 70 индивида, измежду които ръководителите на главните партийни организации, както и членове на регионалния съвет.

Пред присъстващите Емил Хумчев показа достиженията на Българска социалистическа партия от присъединяване ѝ във властта, както и достиженията в бюджета за 2022 година

„ Като социалистическа партия Българска социалистическа партия вижда смисъла от своето присъединяване в ръководството в усилване на ролята на страната и връщане на обществената страна. Сега това следва да откри реализация и в държавния бюджет за 2022 година “, съобщи той. Този триумф се одобри добре от присъстващите.

На срещата бе прегледано в детайли какво е залегнало в бюджета за 2022 година, като се обърна особено внимание на обществения бранш, стопанската система, земеделието и туризма. „ По отношение на обществената страна основно място заема политиката по приходите. В разследване на рецесиите, бедността и неравенствата се усилват.

Нашата грижа са слабите, уязвимите и бедните. Подготвя се един от най-социалните бюджети в България “, сподели пред присъстващите Хумчев. „ Освен всичко друго, дейната обществена политика, изключително тази в помощ на младите фамилии, е ориентирана и към решение на демографските проблеми на България “, добави още той.

Обсъдено бе и съвещанието на 50-ия Конгрес на Българска социалистическа партия. Присъстващите показаха поддръжка към решението на Конгреса да не одобри оставката на Корнелия Нинова. В същото време поддържат дейностите на министрите на Българска социалистическа партия и вицепремиера Нинова в ръководството.

Присъстващите сложиха наболели въпроси, от години неглижирани, на които социалистите поеха ангажимент да намерят решение. Част от тях са свързани с нуждата от повишение на възнаграждението на медицинските сестри, проблемите в горския бранш, както и проблемите с пътната инфраструктура в региона. „ Кметове на ГЕРБ, които дълги години са управлявали, са неглежирали тези проблеми “, съобщи Хумчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР